Route

De Bespiegeling
Boschplaat 29
1187 KV Amstelveen


Met het openbaar vervoer
Bus 357 Connexxion - vanaf Amsterdam Centraal
Bus 358 Connexxion - vanaf Amsterdam Station Zuid
Bus 199 - vanaf Schiphol
Sneltram 25 - vanaf Amsterdam Station Zuid

Halte Westwijk Winkelcentrum
Loop van het winkelcentrum (Kruidvat) naar onder de boog door van de Digna Hoeve richting Boschplaat, ca 5 minuten. De Boschplaat is de straat met een middenberm met bomen. Voor de middenberm rechtsaf. Eind van het blok op de hoek is nummer 29.

Sneltram 25 - vanaf Amsterdam Station Zuid
Halte Sacharovlaan (halte is op de Hammarskjoldsingel). Vanaf daar is het ca 12 minuten lopen. Steek de weg over en loop de Sacharovlaan in. Blijf rechtdoor lopen langs de huizenblokken aan je linkerhand. Op de Boschplaat linksaf voor het middengedeelte met bomen. Derde blok aan de linkerkant op de hoek is nummer 29 (hoekhuis).

autospiegelPer auto
Vanaf Amsterdam Beneluxbaan
Beneluxbaan volgen tot aan de Bovenkerkerweg. Deze steek je over (stoplichten) je rijdt met het Canongebouw aan je linkerhand rechtdoor, opnieuw verkeerslichten. De weg loopt wat omhoog tussen de woonwijken en gaat naar één baan. Aan het eind stoplicht linksaf. Bij het volgende stoplicht linksaf en meteen rechts aanhouden. Je rijdt nu parallel aan de Legmeerdijk. Aan het eind van de straat met de bocht mee naar links de Schweitzerlaan op. Vrijwel meteen aan de voorkant is de Boschplaat, een straat met bomen in het midden. Ongeveer halverwege aan de linkerkant is nummer 29 (hoekhuis).

Vanaf Utrecht
Vanaf Utrecht de A2 naar Amsterdam en dan de A9 richting Schiphol. Neem de 2e afslag Amstelveen. Je gaat bij het stoplicht links onder de weg door en rijdt dan alsmaar rechtdoor tot je aan de Beneluxbaan komt. Dit is een brede weg met een tussenstrook. Je gaat deze rechtsaf op. Zie Amsterdam Beneluxbaan.

Vanaf Den Haag, Leiden richting Amsterdam, Schiphol
Vanaf de A4 neem je de afslag Hoofddorp, Aalsmeer. Je gaat onderaan rechtsaf, richting Aalsmeer (N201) tot afslag Amstelveen. Hier ga je de Legmeerdijk op, richting Amstelveen (N231). Na ongeveer 3 km kom je bij verkeerslichten en een bord met Westwijk. Rechtsaf de Marshallsingel op. Vrijwel meteen, voor de bushalte, linksaf. Dit is de Boschplaat. Halverwege de straat aan je rechterhand is nummer 29 (hoekhuis).

Vanaf Haarlem, richting Schiphol, Utrecht, vanaf de A9
Neem vanaf de A9 afslag Aalsmeer. Onderaan de afslag linksaf. Bij het volgende stoplicht rechtsaf. In de linker banen doorrijden tot aan de Bosrandbrug linksaf. Ga deze over en rijd over de rotonde (rechtdoor) langs het bos de Bosrandweg af (aan je rechterhand zie je oa kassen). Rijd door tot aan de kruising met de Legmeerdijk. Sorteer op de kruising voor rechtsaf, richting Bloemenveiling. Ga bij het stoplicht rechtsaf de Legmeerdijk op, sorteer meteen voor linksaf. Ga bij het eerste stoplicht linksaf en meteen rechts. Je rijdt nu parallel aan de Legmeerdijk. Aan het eind van de straat met de bocht mee naar links de Schweitzerlaan op.Vrijwel meteen aan de voorkant is de Boschplaat, een straat met bomen in het midden. Ongeveer halverwege aan de linkerkant is nummer 29 (hoekhuis).

maps.google.com