Bedrijven

In- en externe communicatie is voor een organisatie van groot belang. De Bespiegeling biedt trainingen, workshops en persoonlijke begeleiding op maat.

Training, workshops hoofddorp 2

Werken in een groep is een dynamische manier om te experimenteren met nieuw gedrag en om samen de balans op te maken. Dat wat geleerd is in de groep wordt getoetst in het dagelijks leven. En dat wat getoetst is wordt weer ingebracht in de groep.

Voorafgaand aan het ontwikkelen van een training of workshop voor uw medewerkers bepalen we de vraag en doelstelling. Op grond van deze inventarisatie ontvangt u een offerte.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding ondersteunt bij het bewust worden van het eigen functioneren binnen de organisatie. Wat is er al en wat kan er geleerd worden.

De Bespiegeling biedt sessies en 'bespiegelingen' of een combinatie daarvan.

  • Een sessie duurt ca 1,5 uur en is bij voorkeur overdag. Een 'bespiegeling' is een dubbele sessie. Deze bestaat uit een ochtend, middag of hele dag. De coachee is gericht bezig met het onderzoeken en concretiseren van doelen en mogelijkheden.

  • Een traject bestaat uit een intakegesprek, 5 tot 7 sessies en een evaluatiegesprek. Een bespiegeling kan deel uit maken van het traject.

Tarieven op aanvraag.